Μέχρι σήμερα η ομάδα μας μετρά τρεις νίκες, όλες στο «σπίτι μας». Αύριο (19:15) πάμε για τη μεγαλύτερη, που θα μας κάνει να… ονειρευόμαστε.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής της Basket League με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (05/02, 19:15) στο κλειστό του Πλάτωνα, ξεκινά αύριο. 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Άγγελου Τσίκληρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Σε έναν αγώνα, που ζητούμενο ήταν… να πάρουμε κάτι, ο Ιωνικός κρατά τη συμμετοχή παιδιών με μέλλον. Είναι προφανές ότι η ομάδα μας δεν αναζητούσε μία από τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της στο «Νίκος Γκάλης».

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό της ΚΑΕ Ιωνικός συγκεντρώθηκαν σήμερα στο γήπεδο και έκοψαν την πίτα για το 2023. Τυχερή αναδείχθηκε η Άννα Σαγιάκου, υπεύθυνη γραφείου και επικοινωνίας της ομάδας, η οποία κέρδισε το φλούρι.

Καμιά μάχη δεν είναι χαμένη, παρά μόνο αυτές που δεν δίνεις. Γνωρίζουμε πού πάμε, αλλά και γιατί πάμε…

Έναν έμπειρο παίκτη, που δεν χρειάζεται συστάσεις, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ιωνικός. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε.

Ο Ιωνικός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς κι υποστηρικτές της ομάδας. Δίχως τη δική τους αρωγή, πολλά δεν θα είχαμε καταφέρει. Το σημαντικό είναι ότι χτίζουμε σχέσεις διαρκείας, ότι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν, έγιναν φίλοι μας, φανατικοί «οπαδοί» του Ιωνικού.

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com