Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ενημερώνει πως από την Δευτέρα (21/9) ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να στηρίζει την ομάδα μας μέσω προεγγραφής και αγοράς των εισιτηρίων στήριξης της σεζόν 2020/2021, στην οποία το μπάσκετ επιστρέφει στη Νίκαια!

Η στιγμή για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν πλησιάζει και, σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας του COVID-19, ο Ιωνικός θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και νεανικός προσφέροντας ευχαρίστηση στον κόσμο του. Το μπάσκετ θα επιστρέψει φέτος στη Νίκαια και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν πλέον τη δυνατότητα να στηρίξουν έμπρακτα το εγχείρημα.

Από την Δευτέρα (21/9), ο κόσμος θα μπορεί να αποκτά τα εισιτήρια στήριξης τα οποία αυτόματα μεταφράζονται σε εισιτήρια διαρκείας. Οι κάτοχοί τους θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα εισόδου στο γήπεδο, ΟΤΑΝ τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τις αρμόδιες αρχές επιτρέψουν την παρουσία κόσμου σε αυτό. Η αρχή γίνεται με την προεγγράφη, στην οποία οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα προσέρχονται στο σημείο πώλησης έξω από το κλειστό του Πλάτωνα, θα δίνουν τα στοιχεία τους και θα καταβάλλουν το ποσό ανάλογα με την κατηγορία εισιτηρίου που θα επιλέξουν. Έπειτα, η ομάδα θα αναλαμβάνει την αποστολή του εισιτηρίου στο σημείο που επιθυμεί ο κάτοχος.

Οι τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων έχουν ως εξής:
-Κατηγορία Blue με κόστος 50 ευρώ (Θα διατίθενται ΜΟΝΟ από το σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων Rangers)
-Κατηγορία White με κόστος 80 ευρώ
-Κατηγορία Silver με κόστος 150 ευρώ
-Κατηγορία Gold με κόστος 400 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι για αγορά του εισιτηρίου στήριξης θα μπορούν τη στιγμή της προεγγραφής να επιλέγουν ακριβώς τη θέση που επιθυμούν στο ανακαινισμένο κλειστό του Πλάτωνα και η οποία αντιστοιχεί σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

-Ώρες εξυπηρέτησης: 17.00 - 19.30
-Σημείο εξυπηρέτησης: Πλάτωνας
-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το ΑΜΚΑ και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας!
-ΔΕΝ είναι δυνατή η πληρωμή με κάρτα, MΟΝΟ με μετρητά

 

GBL Official emblem 1


 

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ERT

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com

Əməliyyatlarımın və şəxsi məlumatlarımın təhlükəsizliyini qiymətləndirən həvəsli bir bahisçi kimi, mən çox təşəkkür edirəm mostbet azerbaycan platformalarını təhlükəsiz və təhlükəsiz saxlamaq öhdəliyinə görə. Ən yüksək səviyyəli şifrələmə və təhlükəsiz ödəniş üsulları ilə mən məlumatlarımın təhlükəsizliyi ilə bağlı heç bir narahatlıq keçirmədən inamla depozit və pul çıxara bilirəm. Bu dinclik mənə vacib olana diqqət yetirməyə imkan verir – mərc təcrübəmdən həzz almağa.