Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέργιος Κουφός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ιωνικού Hellenic Coin με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Μας έτυχε να παίξουμε με το πληγωμένο θηρίο, αφού η ΑΕΚ προερχόταν από την απώλεια του Basketball Champions League. Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μέχρι το 35', όταν έχασε τις τρεις βολές ο Άνταμ (Σμιθ). Πριν το παιχνίδι, είχα ζητήσει να πάρουμε ψυχολογία απ' αυτό. Νομίζω ότι, όσο χαμηλώνουν τα φώτα, μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας σήμερα. Όσο μπορείς να χτίσεις με τα δεδομένα που υπάρχουν λόγω του covid. Θέλω να πω για εμάς ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ένας οργανισμός που φέτος έχει ένα project, που λέει φυσικά ότι πρέπει να σωθεί η ομάδα, αλλά έχουμε κι ένα "πρωτόκολλο" που λέει ότι πρέπει να αναδείξουμε νέους Έλληνες και ξένους παίκτες και να τους κάνουμε καλύτερους.

Μου έγινε ερώτηση γιατί δεν παίρνουμε άλλους παίκτες. Πράγματι, δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα, αλλά έχουμε αποφασίσει να λειτουργήσουμε φέτος έτσι. Σίγουρα ο Χουγκάζ είναι προτεραιότητα για εμάς, σίγουρα είναι ο Πριτζέτ, σίγουρα είναι ο Πετρόπουλος. Την Δευτέρα, πρώτα ο Θεός, έρχεται στην ομάδα ο Σταύρος Τουτζιαράκης. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια καλή οικογένεια. Αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τεράστιο βάθος στο ρόστερ μας, αλλά θα επιμείνουμε στα παιδιά ότι πρώτα πρέπει να γίνουμε οικογένεια και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να πετύχουμε τους στόχους της παραμονής και της εξέλιξης των παικτών».

Από την άλλη, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Υπήρχε μεγάλη αναμονή και προσμονή για εμάς. Το κενό σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που παίξαμε ήταν μεγάλο, δημιούργησε νευρικότητα και εφησυχασμό και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο που ο Ιωνικός Hellenic Coin ήταν πιο έτοιμος και ενεργητικός. Είχε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό και στην προσωπική άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να οργανώσουμε καλύτερα τις επιθέσεις. Στο πρώτο μέρος ο Ιωνικός Hellenic Coin κατηύθυνε το παιχνίδι όχι εμείς. Πήραμε μια σημαντική νίκη και ξεκινάμε με μια εκτός έδρας νίκη. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι εξαιρετικά και δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό και στον Στέργιο Κουφό για την δουλειά που κάνει. Θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα».

Stoix camp BasketL camp 300x250 119703276 3687659687933447 815704190327570760 o 300x250diavitis

vertical blue

1140X150

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: ionikosbasketkae@gmail.com