Διαβάστε τις δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του Ιωνικού Hellenic Coin, Άγγελου Τσίκληρα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή.

 

Ο κόουτς Τσίκληρας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι πρώτης κατηγορίας στον Πλάτωνα ύστερα από 33 χρόνια. Θέλαμε να κάνουμε μια, όσο δυνατόν γίνεται, καλή όχι και αν γινόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Κάποια θέματα που προέκυψαν στην διάρκεια της εβδομάδας ίσως μας αποσυντόνισαν λιγάκι. Και φυσικά η απουσία του Βασίλη Τολιόπουλου, στον οποίο θέλω να πω περαστικά. Τον περιμένουμε να επιστρέψει υγιής, γιατί χρειαζόμαστε τέτοια παιδιά στο ελληνικό μπάσκετ.

Δεν καταφέραμε να δώσουμε αυτή την ευχάριστη νότα σήμερα. Προσπαθήσαμε όλη τη βδομάδα να αλλάξουμε λίγο τη διάθεση των παιδιών. Το καταφέραμε εν μέρει. Μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, αλλά γι' άλλη μια φορά η τέταρτη περίοδος ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, την πνευματικότητα για να συνεχίσουμε. Ο Ηρακλής έχει πολύ γεμάτο ρόστερ και ποιότητα κι έμπειρο προπονητή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε ψηλά το κεφάλι, να προσπαθήσουμε περισσότερο. Ακολουθεί το παιχνίδι στο Λαύριο και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και, όσον αφορά σε εμάς, δεν υπάρχει λόγος να ξεγράψει κανείς κανέναν».

 

BANNER 1140x150

Stoiximan Basket League combologo horizontal white

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com