Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος του αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης: "Καλησπέρα. Ήταν μία καλή ευκαιρία, όπως πάντα είναι μια ευκαιρία για ομάδες στο επίπεδο του IONIKOS BC HELLENIC COIN, να κάνουν ένα παιχνίδι απέναντι σε παίκτες υψηλότερου επιπέδου, όπως αυτοί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που είναι και σε καλή κατάσταση τώρα τελευταία. 

Είμαστε ικανοποιημένοι για τέσσερις-πέντε από τους επτά-οκτώ στόχους που είχαμε βάλει. Ο ένας είχε να κάνει με την άμυνα με αλλαγές του Παναθηναϊκού, την οποία χειριστήκαμε καλά και μείναμε μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη, το αρνητικό είναι ότι μας στοίχισε η πνευματική διάρκεια που ζητάμε, όπως είχε συμβεί και στο ματς με το Λαύριο Megabolt και σε εκείνα με Περιστέρι και ΑΕΚ. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε για τους στόχους που έχει η ομάδα στο επόμενο διάστημα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και καλή επιτυχία για τη συνέχεια".

 

BANNER 1140x150

Stoiximan Basket League combologo horizontal white

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com