Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το φινάλε του αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με την Λάρισα Bread Factory.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: “Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα. Είχε απουσίες κι αυτό της επέτρεψε να μην έχει πίεση και πρέπει στο πρώτο ημίχρονο. Μας τιμώρησε, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ στα στοιχεία του παιχνιδιού.

Τη σημερινή προσπάθεια θέλουμε να την αφιερώσουμε στη μνήμη της μητέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της μητέρας σε κάθε οικογένεια. Αντίστοιχα σε μία ομάδα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει το οικογενειακό κλίμα”.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Θεσσαλών, Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον IONIKOS BC HELLENIC COIN για τη νίκη που έκανε. Νομίζω ότι εξασφάλισε και την παραμονή, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για τους στόχους της. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια. Προφανώς, η έλλειψη των γκαρντ φάνηκε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, μαζί με τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, έκριναν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε για το επόμενο κρίσιμο ματς που έχουμε”.

BANNER 1140x150

Stoiximan Basket League combologo horizontal white

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com