Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το φινάλε του αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: “Έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που είχε δύο παραμέτρους. Η μία ήταν ο Προμηθέας να βρει ρυθμό σε σχέση με τους στόχους που έχει μετά από μία δύσκολη χρονιά και μακρά απουσία. Λογικό είναι να μην είναι έτοιμος. Η δεύτερη παράμετρος αφορά εμάς που προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά ταυτόχρονα μέσω της προπόνησης και της δουλειάς να βάλουμε ποιότητα και ευθύνη στην ανταγωνιστικότητά μας. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες για εμάς ήταν δύσκολες. Αν δεν επαναλαμβάνεις στην προπόνηση τα σενάρια του παιχνιδιού, παίζεις όπως γυμνάζεσαι. Γι’ αυτό ήμασταν σε θέσεις κι αποφάσεις αρκετές φορές έξω από το παιχνίδι. Κρατάμε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και συνεχίζουμε για να έχει η ανταγωνιστικότητα μας ποιότητα κι ευθύνη, όπως είπα. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα, να εκπληρώσει τους στόχους του”.

Σε ερώτηση για το αν αναφέρεται στις αποφάσεις της τέταρτης περιόδου, αποκρίθηκε: "Δεν επικεντρώνομαι μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το performance το δικό μας δεν είχε δουλευτεί στην προπόνηση και ξαναλέω ότι παίζεις όπως γυμνάζεσαι”.

BANNER 1140x150

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com