Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το φινάλε του αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Eίναι ένα παιχνίδι, που η προσπάθεια και η διάθεση μας έδωσαν και μας δίνουν αυτό που πιστεύουμε για την ομάδα μας, ότι δηλαδή είναι ανταγωνιστική. Για ένα ακόμη, όμως, παιχνίδι η απόφαση μας πλήγωσε και ιδιαίτερα στις τελευταίες άμυνες κι επιθέσεις. Συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ".

Από την πλευρά του, ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε: “Καλησπέρα. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, σε ένα μικρό γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα που λόγω του περιορισμένου αριθμού παικτών που έχει αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ έξυπνα. Παίζει 40 λεπτά match up ζώνη και δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον τους. Γι΄αυτό η νίκη αποκτά διπλή σημασία. Όχι μόνο γιατί γίνεται εκτός έδρας, αλλά και σε μία χρονική στιγμή ιδιαίτερα. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον κόσμο για την πολύ μεγάλη στήριξη που έδωσε στην ομάδα στην ΑΜΚ, σε καιρούς δύσκολους κι εν μέσω πανδημίας.

Στα αγωνιστικά, ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Χτυπήσαμε ακριβώς εκεί που είχα συζητήσει όλη την εβδομάδα, στις γωνίες. Μετά ο Ιωνικός Hellenic Coin έκανε μία προσαρμογή, ακολουθούσε όλα τα κοψίματά μας κι εμείς δεν διαβάσαμε καθόλου καλά τα pick n’ roll, δεν είδαμε τους ανοικτούς παίκτες. Παίξαμε λίγο ατομικά σε εκείνο το διάστημα, με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας μπροστά και να μην υποστηρίξουμε καθόλου με την άμυνα μας, αυτή την επιθετική δυσπραγία. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Carter με κάποια μεγάλα σουτ, ροκάνισε γρήγορα τη διαφορά και μας έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στο ματς. Από εκεί και πέρα ήταν ένα γκραν-γκινιόλ παιχνίδι που πήγαινε πόντο-πόντο. Στο τέλος σχεδιάσαμε μία επίθεση, ο Malcolm έβαλε ένα τεράστιο σουτ, παίξαμε καλά την τελευταία άμυνα και κάπως έτσι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί το έχουμε ανάγκη. Έχουμε πολλούς τραυματίες, πολλά θέματα λόγω επιβάρυνσης κι από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό Hellenic Coin”.

BANNER 1140x150

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com