Στην έδρα του Άρη θα δοκιμαστεί για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ο IONIKOS BC HELLENIC COIN (17.00, ΕΡΤ3).

Δύο στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος και το πρόγραμμα για την ομάδα μας περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου αντιμετωπίζει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN έχει ρεκόρ 7-13 μέχρι αυτό το σημείο της σεζόν, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο πιο κάτω με ρεκόρ 6-14. Στο παιχνίδι του α' γύρου, η ομάδα μας είχε επικρατήσει στο κλειστό του Πλάτωνα με σκορ 68-64.

O Aνδρέας Πετρόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Τώρα έχουμε αγώνα σε μία ιστορική έδρα, απέναντι στον Άρη, και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε από την Θεσσαλονίκη με τη νίκη στις αποσκευές. Γνωρίζουμε πως και ο Άρης χρειάζεται τη νίκη, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο να βγάλουμε ενέργεια και να εκματαλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας".

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Mάνος, Ανδρικόπουλος και Αναστόπουλος Α. 

ΙΟΑΡΙ

BANNER 1140x150

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com