Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης του IONIKS BC HELLENIC COIN με τον Άρη.

Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: “Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Υπάρχουν αιτίες που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε. Είχαμε κι εμείς μία κακή μέρα. Έχουμε κάνει την κριτική μας. Συγχαρητήρια στον Άρη. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, τελειώνει το πρωτάθλημα με έναν θετικό τρόπο. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά, γιατί το περιβάλλον γύρω μας είναι πολύ δύσκολο”.

Σε ερώτηση για το νεαρό Νετζήπογλου του Άρη, απάντησε: “Και βέβαια δεν είναι πρωταγωνιστής. Τελείωσε κάποιες φάσεις, όταν ήταν μόνος του και έπαιζε χωρίς πίεση. Μακάρι να μάθει και να μην έχει την πίεση του πρέπει, γιατί ξέρουμε τι σημαίνει να βάζεις πίεση σε νέα παιδιά. Έβαλε τρία-τέσσερα σουτ μετά από δημιουργίες των συμπαικτών του. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και στην ομάδα που ανέδειξε αυτά τα σουτ. Ο μικρός πρέπει να έχει το μυαλό στο κεφάλι του και να είναι δυνατός κι αυτός κι η οικογένεια του, γιατί τα χρόνια που έρχονται στο μπάσκετ είναι δύσκολα”.

BANNER 1140x150

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com