Διαβάστε όσα δήλωσε ο Άγγελος Τσίκληρας μετά το τέλος του αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με τον Κολοσσό Η Ηοtels.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: “Πριν πω οτιδήποτε, θέλω να αφιερώσω τη σημερινή μας νίκη και πρόκριση στα play-offs στον Μάριο Γιώτη, που τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες και θα χειρουργηθεί αύριο. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και τον περιμένουμε πίσω πιο δυνατό. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προηγούμενους προπονητές της ομάδας, τον κ. Στέργιο Κουφό και τον κ. Βαγγέλη Αγγέλου, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και φυσικά τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να βρούμε κίνητρο και σήμερα τα έδωσαν όλα.

Τώρα θέλουμε να απολαύσουμε την σειρά των play-offs με τον Παναθηναϊκό”.

Από την πλευρά του, ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης των Ροδιτών δήλωσε:  “Ήταν ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Νομίζω ότι οι λεπτομέρειες στο τέλος έκριναν το παιχνίδι. Κάποιες χαμένες βολές, μία προσωπική άμυνα. Παρ’ όλα αυτά είμαι πάρα πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς τώρα πρέπει να βάλουμε νέους στόχους για τη σειρά των αγώνων που έρχεται με το Λαύριο, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να διεκδικήσουμε ο,τι μας ανήκει. Κάτι τελευταίο. Θα ήθελα εκ μέρους του staff να αφιερώσω όλη την προσπάθεια ως τώρα στον φίλο μας, τον κύριο Γιαννίκο Κουγιό”.

BANNER 1140x150

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com