Διαβάστε όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το φινάλε του αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Άγγελος Τσίκληρας, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: “Σήμερα ολοκληρώθηκε για εμάς μία πολύ καλή και σημαντική σεζόν. Ξέραμε ότι στα play-offs θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε, όπως στο πρώτο ματς, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά.

Δυστυχώς, έλειπε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε αυτά τα δύο ματς, αλλά τον είχαμε στο μυαλό μας και παίξαμε και γι’ αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έδωσαν τον εαυτό τους κι ήταν όλη μέρα στο γήπεδο, το staff, τη διοίκηση και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Η είσοδος στα play-offs ήταν από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του Ιωνικοού Hellenic. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το σεβασμό. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα”.

Από πλευράς φιλοξενουμένω, ο Όντεντ Κάτας δήλωσε: “Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Σε αυτά τα δύο ματς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονου του πρώτου αγώνα που δεν είχαμε ενέργεια, τα πήγαμε όπως έπρεπε. Αμυντικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε, τους βγάλαμε από ρυθμό τους. Τους κρατήσαμε στους 61 πόντους, μοιράζαμε την μπάλα στην επίθεση κι επαναλαμβάνω ότι μου άρεσε το πώς παίξαμε”.

BANNER 1140x150

Stoiximan Basket League combologo horizontal white

Мечтаете о доме или машине? Вы можете выиграть деньги на мостбет уже сегодня и воплотить всё в реальность!

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com