Σε μία σπουδαία χορηγική συμφωνία προχώρησε ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION, καθώς το μεγαλύτερο αθλητικό brand παγκοσμίως, η Νike, θα ντύνει την ομάδα μας από τη νέα σεζόν!

Η δέσμευση ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα μας αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά το προσεχές διάστημα και η επίτευξη της συμφωνίας, ώστε η Nike να ντύνει τον σύλλογο από τη σεζόν 2021/22, είναι ενδεικτική.

Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ξεκινά, με τεράστια χαρά, τη νέα αυτή συνεργασία και αποτελεί την πρώτη ομάδα της Stoiximan Basket League που μετά από χρόνια συμφωνεί με την Nike, ώστε να προμηθεύεται όλα τα απαραίτητα είδη αθλητικής ένδυσης, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της επίσημης εμφάνισης αγώνα από αυτήν. 

H εν λόγω σπουδαία συμφωνία επετεύχθη μέσω της TEAMSPORT , η οποία προωθεί αποκλειστικά τα προϊόντα του τμήματος teamsales (χονδρικής) της Nike tm. για όλα τα αθλήματα καθώς και αξεσουάρ των αθλημάτων αυτών. Πρόκειται μάλιστα για τον στρατηγικό συνεργάτη του μεγαλύτερου αθλητικού brand παγκοσμίως, της Nike.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και σε προσωπικό επίπεδο, τον κ. Παναγιώτη Κοκορόγιαννη, υπεύθυνο του τμήματος Nike Basketball Teamsales, για την εν γένει συνεισφορά του στην μεταξύ μας συμφωνία.

H ταυτότητα της TeamSport

Η εταιρεία TEAMSPORT  και  το τμήμα  "TEAMSPORT - Nike Teamsales" , αποτελεί κομμάτι της  SWB ΕΠΕ, και μαζί με το FOOTBALLPRO που διαχειρίζεται το ποδόσφαιρο, προωθεί αποκλειστικά τα προϊόντα του τμήματος teamsales (χονδρικής) της Nike tm. για όλα τα αθλήματα καθώς και αξεσουάρ των αθλημάτων αυτών. Πρόκειται για τον στρατηγικό συνεργάτη του μεγαλύτερου αθλητικού brand παγκοσμίως, της Nike.


Το Sportgallery αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της εταιρείας SWB, η οποία έχει ως αντικείμενο την πώληση αθλητικών παπουτσιών, ρούχων και ειδών.

Η εταιρεία Sports World Business (SWB ΕΠΕ), είναι δημιούργημα του Ηλία Αρμόδωρου, παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή & καταξιωμένου επιχειρηματία εμπορίας αθλητικών ειδών και ειδών ποδοσφαίρου με παρουσία στον χώρο πάνω από 20 χρόνια.

ionikosnike2

BANNER 1140x150

Stoiximan Basket League combologo horizontal white

Мечтаете о доме или машине? Вы можете выиграть деньги на мостбет уже сегодня и воплотить всё в реальность!

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikosbasketkae@gmail.com