Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη αναφορικά με τα συναισθήματα του μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό.

Καθοριστική ήταν η παρουσία του Μάντζαρη στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ιωνικού, καθώς με 8 ασίστ έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι του Άγγελου Τσίκληρα. Με το πέρας της αναμέτρησης, έδωσε την δική του οπτική για την πρώτη νίκη της σεζόν.

«Ήταν μία πρεμιέρα, γνωρίζαμε ότι σίγουρα δεν ήμασταν έτοιμοι σωματικά, γιατί είμαστε μία ομάδα μόλις είκοσι ημερών. Δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, παρόλα αυτά δώσαμε και την ψυχή μας... έχουμε καλό κλίμα και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Είχαμε αρκετά κενά διαστήματα, γεγονός που είναι λογικό για αυτή την χρονική περίοδο, ωστόσο παλέψαμε. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Κάναμε κάποια λάθη απειρίας προς το τέλος και πήγε το ματς στην παράταση, αλλά κατορθώσαμε και βγάλαμε χαρακτήρα, ενέργεια και έτσι πήραμε αυτή την σημαντική νίκη για την συνέχεια».

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com