Ο Ιωνικός Νίκαιας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (23/10, 19:15) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πλάτωνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Ένα δυνατό τεστ για τον Κώστα Μέξα ο οποίος καλείται να «κολυμπήσει» κατευθείαν στα βαθιά, αλλά και για τους αθλητές μας, που χρειάζεται να διαχειριστούν δεύτερο διαδοχικό απαιτητικό παιχνίδι.

Προπόνηση με την προπόνηση και βδομάδα με τη βδομάδα, η ομάδα αποκτά ομοιογένεια και αισθάνεται καλύτερα, γεγονός που θέλει να αποδείξει στο παρκέ.

Στόχος η μεγαλύτερη διάρκεια σε συνθήκες υψηλής έντασης, αλλά και στο παραγωγικό παιχνίδι, το οποίο έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Οι «πράσινοι» του Ντέγιαν Ράντονιτς προέρχονται από μία απαιτητική εβδομάδα στην Euroleague, που επέφερε κούραση αλλά και διαδοχικές ήττες, γεγονός που τους κάνει να αναζητούν αντίδραση στο παρκέ.

Αρσενόπουλος: «Νιώθουμε καλά σαν ομάδα παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε αργά. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα και κάνουμε πολύ καλή προπόνηση. Κανείς δεν περίμενε να νικήσουμε τον Κολοσσό, κάναμε την έκπληξη. Θέλουμε πολύ τον κόσμο στο πλευρό μας, για να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε, διότι τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από τη δική μας γίνεται μεγάλος αγώνας για την ομάδα. Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που αγωνίστηκε σε δύο διαδοχικά ευρωπαϊκά ματς και είναι κουρασμένη. Πρόκειται όμως για σύνολο με πολύ μεγάλη ποιότητα. Εμείς έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για κάθε παιχνίδι το οποίο καλούμαστε να υπηρετήσουμε, θα δώσουμε ότι έχουμε στο παρκέ για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο».

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com