Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι από αυτούς που «σημαδεύει» η ομάδα μας, στην προσπάθειά της να κάνει το καλύτερο δυνατό στη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Basket League.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε, απέναντι σε όποιον κι αν είναι αντίπαλος, όσο ισχυρός κι αν είναι, πόσο μάλλον στον «Πλάτωνα», όπου έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο και την ιστορία μας να πολεμάμε για κάθε μπάλα. Οι παίκτες του Κώστα Μέξα ήταν καθέτως ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου δεκαλέπτου κι έμειναν κοντά στο σκορ (11-17).

Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και με τους δύο ψηλούς (Παπαγιάννης – Γκουντάιτις) απέκτησαν διαφορά ασφαλείας (26-48). Οι 31 πόντοι, σ’ αυτή την περίοδο ήταν πολλοί κι ο Ιωνικός βγήκε διαφορετικός στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου έμεινε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, με το επιμέρους σκορ να είναι 15-17. Η διαφορά, βεβαίως, παρέμενε σε υψηλά επίπεδα (41-65).

Ακόμα κι όταν η διαφορά ανέβηκε στους 25 πόντους οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν. Μείωσαν σε 48-65, έχοντας κορυφαίο τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Στα μισά της τέταρτης περιόδου, το επιμέρους σκορ ήταν 14-5 κι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων της ομάδας. Η διαφορά κατέβηκε στους 15 πόντους (55-70), για να ολοκληρωθεί η συνάντηση με το σκορ στο 62-86. Ο κόουτς Μέξας είχε την ευκαιρία να βάλει και τους «μικρούς» Κορκόντζελο και Πετανίδη, που είναι το μέλλον του Ιωνικού.

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com