Το πρόγραμμα δεν ήταν σύμμαχός μας, αλλά -έτσι κι αλλιώς- όλοι θα παίξουν με όλους, οπότε απλά δείχνουμε στην πράξη ότι ο Ιωνικός έχει κι αντοχές, και υπομονή, καθώς όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι φέτος κάτι καλό γίνεται και πως η φετινή σεζόν δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προηγούμενες.

 

Αυτή τη φορά η ομάδα μας δοκιμάζεται στα Άνω Λιόλια (Σάββατο, 17:00), με αντίπαλο την ισχυρή φέτος ΑΕΚ. Η φιλοσοφία μας δεν διαφοροποιείται, ανεξαρτήτως αντιπάλου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όμως στην αυριανή αναμέτρηση ζητούμενο δεν είναι μόνο η εικόνα της ομάδας.

Ο Ιωνικός πραγματοποίησε δύο μεταγραφές. Ο Ντάνιελ Χάμιλτον επέστρεψε, ο Τέρελ Παρκς ήρθε (ή αν προτιμάτε κι αυτός επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα) και κόντρα σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, είναι ευκαιρία να δείξουν κάποια από τα στοιχεία του ταλέντου τους, αλλά και να διαπιστώσει ο Κώστας Μέξας τον βαθμό προσαρμογής τους.

Ο κόουτς του Ιωνικού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, δούλεψε εντατικά στο διάστημα της διακοπής, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, και θέλει να δει τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com