Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ιωνικός έδειξε ότι μπορεί να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

 

Στο Λαύριο η ομάδα μας έκανε το χειρότερο δυνατό ποδαρικό, καθώς με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν στάθηκε όπως θα περιμέναμε. Προδήλως, τα προβλήματα με τον covid κι η αντίστοιχη καταπόνηση έπαιξαν τον ρόλο τους, όμως και πάλι δεν ήταν η εικόνα, που θέλουμε να βλέπουμε.

Στην πρώτη περίοδο ο Χάμιλτον «κερνούσε» (μοίρασε 13 ασίστ, εκ των οποίων οι 9 στο πρώτο δεκάλεπτο) κι ο Μαυροκεφαλίδης με τον Χόκινς γέμιζαν το… καλάθι του Λαυρίου. Το επιμέρους σκορ (19-20) ίσως και να μην αποδίδει την εικόνα των δύο ομάδων, έτσι όπως εμφανίστηκαν στο παρκέ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Μέξα έμοιαζαν να έχουν μείνει στα αποδυτήρια. Το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου (30-8) δείχνει ότι τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το παιχνίδι ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχό μας κι η διαφορά ανέβηκε σε μεγέθη, που δεν θέλαμε να πάει.

Όπως και να ‘χει, θα υπάρχουν και κακές βραδιές. Ο Ιωνικός θα κουβαλήσει την ήττα, αλλά κυρίως τη διαφορά, που όμως μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Στο χέρι μας είναι…

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com