Μέχρι σήμερα η ομάδα μας μετρά τρεις νίκες, όλες στο «σπίτι μας». Αύριο (19:15) πάμε για τη μεγαλύτερη, που θα μας κάνει να… ονειρευόμαστε.

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα ματς από αυτά, που δεν είναι «δίχως αύριο», αλλά κι από εκείνα που… μπορούμε να διεκδικήσουμε. Από τις αναμετρήσεις, που αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να γράψουμε ιστορία.

Ο Άγγελος Τσίκληρας επέστρεψε, το τεχνικό επιτελείο είναι πιο δυνατό και γεμάτο από ποτέ, υπάρχει ενθουσιασμός στους παίκτες, ο κόσμος «διψά» για μια... μεγάλη νίκη. Όχι πως ο ΠΑΟΚ είναι μικρό μέγεθος, όχι πως υπάρχει έστω κι η παραμικρή σκέψη υποτίμησης. Γνωρίζουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, αλλά και το κίνητρο για τους παίκτες μας είναι υψηλό.

Άπαντες δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι, οπότε ο κόουτς Τσίκληρας θα υποχρεωθεί να «κόψει» έναν από τους 13 παίκτες, τους οποίους έχει στη διάθεσή του. Όλοι πρέπει να γίνουν μια γροθιά, μαζί με τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, αλλά ΠΡΩΤΑ και ΠΑΝΩ απ’ όλα τον κόσμο μας, προκειμένου στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα κάνει τη διαφορά.

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com