Χάθηκε μια μάχη, αλλά συνεχίζουμε τον πόλεμο. Για την παραμονή, για την αξιοπρέπεια, για τον κόσμο, για την ιστορία μας.

 Ο Ιωνικός ηττήθηκε από την ΑΕΚ (79-98), σ’ ένα ματς, το οποίο καθυστέρησε να ξεκινήσει, επειδή οι διαιτητές «ενοχλήθηκαν» από ένα πανό των φίλων της ομάδας, το οποίο δεν περιείχε υβριστικό μήνυμα. Σ’ ένα ματς, από το οποίο αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Άγγελος Τσίκληρας. Σ’ ένα ματς, από το οποίο απομακρύνθηκε (στο πρώτο ημίχρονο) από τον πάγκο μας, με εντολή των διαιτητών, ο «τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής. Σ’ ένα ματς, που τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή ο Γιάννης Λίβανος. Αν ξεχάσαμε κανένα «ταυ», ζητάμε συγνώμη.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, έπαιξε ένα από τα πιο μεστά παιχνίδια της κι έφυγε νικήτρια. Οι παίκτες μας πάλεψαν, κάποια στιγμή έχασαν τη συγκέντρωσή τους, όμως δεν παράτησαν ως το τέλος τον αγώνα. Λίγο πριν το φινάλε, ο Κάπελαν ένιωσε ενόχληση στο πόδι κι αποχώρησε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των αθλητών μας. Είμαστε περήφανοι για το τεχνικό μας επιτελείο. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας. Είμαστε περήφανοι, γιατί είμαστε Ιωνικός. Εμείς, ακόμα και μετά από ήττα, μπορούμε να νιώθουμε έτσι και να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα των αντιπάλων μας.

Να εκφράσουμε εκ νέου τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

GBL Official emblem 1

 

 

 

 

 

 

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 117, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 2104915239

Email: ionikoskae@gmail.com